semalam trasa bosan ++ lapar
pastu tringt resepi bahulu warisan yg zirah bg..
so apalagi... on saja!
bahan2 pn cuma telur+gula+tpung gndum ja..
suma dh sedia ada kt umh..
hehehe..
jum jamu mata tgok pics ;)
adunan bahulu yg cantek.. nampak 'bertali'.. hehe.. sifu la yg cakap kan.. |
sebelum masuk adunan, kena panaskan acuan dulu.. hoho~ |
lenser acuan nih dgn sket minyak supaya bahulu xdegil n melekat.. ekekekeke |
masukkan adunan ke dlm acuan dgn CERMAT bukan COMOT gni ya... |
gebu kan?? er, jgn tgok bahulu ALIEN yg sebiji tu.. hehe |
aiyak.....! ni bahulu yg xlepas SIRIM..besala, mula2 try, bahulu tu degil nk kuar dri acuan.. habis melekat2 |
ni stok lepas SIRIM.. ekekeke... |
hahahaha...
lawak toi.. dlm byk2 biji, bbrapa ja yg ada rupa.. yg len melekat2 kt acuan..
besala, acuan baru
pasni nk wat g, tp nk wat bg cantek++kurang manis sket. huhu..
k da~
sila jgn gelak tgok BAHULU ALIEN++RONGAK sya.. =P
acuan baru...cnfirm la melekat2..~
ReplyDeleterjin tol kwn ak sorg ni msk..
epe, mmg pon.. lg stu, kena bkar guna api bwah dlu.. hoho... baru bahulu lekang dri acuan..
ReplyDeletebesala, bahan dh ad, saja nk try =P
gula lbh kot..
ReplyDeletemmg melekat laa syg.. :)
zirah, ya ka gula lbih??
ReplyDeletehurm, t aku try len na..
weh, klu gula ganti ngn honey leh x ek?